Skuru Marine - ammattilaiset palveluksessasi

Markus Rantasalmi, veneenrakentajamarkus.jpg

Veneiden maalaukset, laminoinnit, venekorjaukset etc.

Markus on ollut Pohjankurussa jo vuodesta 2004 oltuaan opintojen jälkeen töissä monirunkovenevalmistaja Antiloop Boatsilla, jossa hän oppi epoksin käsittelyn ja laminoinnin. Skuru Marinessa Markus vastaa maalauksista ja hänen ruiskunjälkeään voit arvioida referenssiosiossa olevista maalatuista pinnoista.

Mikko Silaste, venepuuseppä mikko2.jpg

Sisustukset, tiikkikannet ja kaikki muut puutyöt

Mikolla on kymmenen vuoden kokemus laatuveneiden rakentamisesta. Ensin hän oli Degerö Yachtsilla ja viimeiset kuusi vuotta Finngulf Yachtsilla. Mikko on puuseppänä erikoistunut luonnollisesti kaikkiin puutöihin mutta erityisesti veneiden sisustuksiin ja tiikkikansiin.

Mikko on myös suorittanut mobiilinosturinkuljettajan ammattitutkinnon, eli hänen vakaissa käsissä veneesi nousee vedestä.

Priit Lindau, venepuuseppä/veneenrakentajaPriit1.JPG

Puu- ja sisustustyöt sekä pienasennukset

Priit on rakentanut Finngulf-veneitä kymmenen vuotta ja on sen jälkeen toiminut puuseppänä ja Arcona -veneiden maahantuojan takuutöissä. Priit palasi Pohjankuruun keväällä 2015 ja vahvistaa meidän jo vahvaa puutyöosaamistamme.

Håkan Landell, Volvo Penta huolto/korjaus

hakke.jpg

Håkke aloitti meillä elokuussa 2014 ja hänen vastuullaan on uusi Volvo Penta -huoltotoiminta.

Håkkella on pitkä tausta telakkatoiminnasta ja venemoottoreiden huolloista ja korjauksista.

Volvo Penta -asioissa ota yhteyttä volvopenta(at)skurumarine.fi tai puhelimitse 044-98 78 588.

Krister Heerman, koneasentaja

Krister aloittaa meillä syksyllä 2017 koneasentajana. Kristerillä on usean vuoden kokemus isoista merimoottoreista ja laitehuolloista.

Juha Kokkarinen, veneenrakentaja

Juha eli "Koukku" on pitkän linjan veneenrakentaja, joka on rakentanut kymmeniä Finngulf -veneitä.

Hän on lasikuitu- ja gelcoat-korjausten erikoismies ja häneltä onnistuu myös keulapotkuri- ja muut laiteasennukset. Juha toimi Finngulf Yachts:illa kymmenen vuotta laatuveneiden rakentajana.

Heikki Välimäki, veneasentajaHeikki3.JPG

Veneen pintatyöt: kiillotukset, vahaukset, pohjat etc.

Heikki vastaa meillä kaikista pinnanhuoltotöistä, eli käytännössä kiillotuksista ("myllytykset"), vahauksista, pohjan maalauksista ja kunnostuksista sekä myös veneiden sisäpuhdistuksista.

Vahaukset tehdään koneellisina vahauksina, jolla saadaan parempi lopputulos, mutta joka vaatii kokemusta ja tarkkuutta.


Jonatan Reuter, venepuuseppäjonatan.jpg

Sisustukset, tiikkikannet ja kaikki muut puutyöt

Jonatan on meidän Free-lance puuseppämme, joka on vuosien mittaan tehnyt useita tiikkikansia ja sisustustöitä. Hänellä on monipuolinen tausta, sekä puuveneveistäjän koulutus että myös huonekalupuusepän koulutus, joka on todettu hyväksi yhdistelmäksi veneiden entisöintiprojekteissa.

Dan Fröberg, EL-Marine

Sähkö- ja elektroniikka-asennukset. Laiteasennukset ja kaikentyyppiset korjaukset.

Dani jatkoi tontilla kun Finngulf aikoinaan poistui. Hänen kokemuksensa perustuu pitkään sähköalan kokemukseen, Finngulfin veistämöasennuksiin sekä pitkään purjehduskokemukseen omalla veneellä.

Sampo Sailo, SOS Racing

Riki- ja mastotyöt, helat, vinssit, köydet.

Kaikki rikiin ja heloitukseen liittyvät työt sekä vinssien huollot ja korjaukset onnistuvat, kuten myös metalli- ja hitsaustyöt sekä vaijeri- ja rodityöt.

Jaakko Johansson, A.Johansson OyJaakko.JPG

Veneen nostot ja siirrot

Jaakko on toiminut luottokumppanina veneiden siirroissa ja nostoissa jo vuodesta 2002. Hän vetää paikallista sähköurakointi- ja kiinteistöhuoltoyritystä ja häneltä vuokraamme myös veneiden siirrossa käytetyt nelivetotraktorit.

Jonas Slotte, Toimitusjohtaja/omistaja

Myynti ja hallinto.jonas.jpg

Jonas siirtyi teollisuudesta yrittäjäksi 2006 ja on yhdessä osaavien ammattilaisten ja intohimoisten veneilijöiden kanssa kehittänyt korkeatasoisen täyden palvelun veneliiketoiminnan Pohjankuruun, ensin Finngulfin kanssa yhteityössä ja nyt Special Marinen/Tom Nylundin kanssa.

Jonas on meritekniikan Diplomi-insinööri ja kokenut logistiikan ja myynnin osaaja sekä intohimoinen purjehtija.